2010. december 19., vasárnap

Karácsonyi ajándékozós

Nórinál jelentkeztem egy szuper karácsonyi játékra, aminek keretében az alkotók egymásnak küldtek pici meglepiket és kézzel készült kincseket. Természetesen, teljes titokban! :)

Mutatom először, hogy én miket kaptam. Egy nagyon kedves hölgyet sorsoltak nekem ki "párul". A munkásságát korábban egyáltalán nem ismertem, pedig csodálatos. Drót ékszereket készít, mikor a csomag megjött, persze egyből kutakodtam a blogján, hogy mégis ki lehet ő? Perényi Anna! Nézzétek meg a blogját, mert érdemes. Gyönyörű, finom kézimunkát kaptam tőle. Azt hiszem, csöppet utánam olvasott Anna, s előre tudta, hogy mennyire imádom a szürke színt mostanság, ugyanis egy szürke, aprólékosan kidolgozott drót ékszer-szettet kaptam. Egyszerűen mesések! Egy szép nyaklánc, egy füli, és egy csavargatott, extra-medál. Köszönöm, Anna, óriási örömet okoztál! Lelkes követőd leszek ezentúl! A csomagban lapult még egy finom mandulás csoki is. Anna elmondása szerint, ez az ő kedvence.. Bevallom töredelmesen, a munkában fel is faltam az egészet még estig a párommal. Szerintem nekem is a kedvencem lesz...



Megmutatom azt is, hogy áll nekem az ékszer-szett. Azt hiszem, kellően egymásra találtunk! :)


Amit pedig én küldtem, annak még a története is kalandos. A párom Fürnsteinné Arany Noémi volt. Talán többen ismeritek Meskáról is, Naomi-ként. Bár időben feladtam a csomagot Naominak, semmiféle visszajelzést nem kaptam. Kénytelen voltam ráírni jó pár nap elteltével, hogy mi a helyzet. Kiderült, a csomag nem érkezett meg. Napokig fogalmunk sem volt, hol járhat. Nagyon megijedtem, mert sok munkám volt benne, s szerettem volna Naominak is legalább olyan nagy örömöt okozni, mint amekkorát nekem okozott Anna az ékszerekkel. Hála az ajánlószelvénynek, a helyi posta egyik legutolsó zsákjának legaljáról előkerült a pici csomagom. Kicsit megnyomorgatva, picit elfáradva, de célba ért. És Naomi nagyon örült, az elmondása szerint..

A csomagba csempészetem finom, áfonyás mézespuszedlit, az egyik híres szekszárdi puszedli-gyárostól, valamint egy szép kerámia szettet, amit vésett engóbozós technikával készítettem. Ezt még csak most tanulom, igen bonyolult és igazán különleges. Főleg a nyakék, mert eddig ilyen formájú nyakláncom sem itt, sem máshol, nem volt. Mondhatjuk, az újdonságaim egyike.. :)

És majdnem kifelejtettem! Volt még a csomagban négy kerámia gombom is, szívecske alakúak. Ezúttal nem mázzal, hanem gyöngyház fényű akril festékkel vontam be őket. Mivel Naomi szépségeket varr, egyszer talán hasznukat veszi a munkában!


2 megjegyzés:

  1. Tényleg jól áll! Örülök nagyon, hogy sikerült ekkora örömöt okoznom!

    VálaszTörlés
  2. Igen, köszönöm :) Tervem hogy a karácsonyi vacsorán is viselni fogom!

    VálaszTörlés