2012. október 10., szerda

Bölcske 2012.

Az idei bölcskei vásár is nagyon jól sikerült, annyira szeretek ide járni, nagyon emberközeli és barátságos hely! Az itt lakók hihetetlen kedvesek, ilyenkor minden pince tulaja kinyitja a kis portáját és a rendezvény ideje alatt szívesen fogadja a rokonokat, barátokat, vendégeket. Én csak egy idős házaspár pincéjét szerettem volna kívülről lefotózni, persze egyből beinvitáltak bennünket mindenféle finomságra, pár pohárka vörösborra és pálinkára. Iszonyú édesek voltak, ezúton is köszönjük a vendéglátást!

Jól eső érzés volt az is, hogy sokan jöttek a standunkhoz visszatérő vásárlók. Az egyik kis szőke lányka fülében például ott villogott a muffin fülbevalóm, a karján a szívecskés karkötőm, és idén is vásárolt. Nem győzte mondani, hogy mennyire szereti azóta is az ékszereim, sőt már elkezdett ő is gyurmázgatni otthon. Ezek annyira kedves visszajelzések és nagyon fel tudnak tölteni pozitív energiákkal! Most már 3 éve járunk Bölcskére, de mindig nagyon jó a vásár, most is szépen árultunk apuval és tényleg elégedetten és jó érzéssel jöttünk haza. Minden mellett eltörpült még az is, hogy tényleg nagyon fáradtak voltunk.

Kipróbáltam végre az új lógós fülbevaló állványom is, amit a Made With Love webáruházból újítottam be. Nagyon tetszik, nekem sokkal jobban bejön mint a forgós változat: áttekinthetőbb és szállítani is könnyebb. Volt ismét sok bazári finomság, szép kézműves termékek, póni fogat, veterán motor kiállítás. Különösen az MZ-kért rajongtunk, természetesen, hiszen nekünk is ilyen van otthon, kettő is. Amúgy az egész hely magával ragadó a színes kis pincékkel, az erdei(nek tűnő) utacskákkal, és a borozgatós életérzéssel. A nap -talán egyetlen- mélypontja a Fluor Tomi koncert volt. Kész szerencse, hogy mi "csak akkor bulizunk ha úgy van", de azért őt is megörökítettem nektek! Lehet, hogy csak a hangosítás volt pocsék, de Wolf Kati sem hagyott bennünk túl mély nyomot... A vásárlóink viszont annál inkább! Köszönjük azoknak akik kilátogattak hozzánk! Ha megérjük, megyünk jövőre is! :)
















 

 




2 megjegyzés:

  1. Mennyi szépséget vittél! És milyen incsiklandó finomságok voltak... =)

    VálaszTörlés
  2. Bizony sok fincsiség volt :-) Nagyon klassz kis vásár volt, remélem jövőre is tudunk menni!

    VálaszTörlés