2012. február 1., szerda

Mikor a hóhért akasztják

Gondolom egyértelmű már, mindenki számára, hogy mennyire szeretem az ékszereket :-) Régóta meg akartam írni ezt a bejegyzést, amiben megmutatom, hogy mik azok a kincsek, amik a sajátjaim, hogy és hol tárolom őket, mennyire vannak becsben tartva. A dolog nem egyszerű, ugyanis rengetegen vannak. Azért hoztam pár áttekintő képet.

Hosszú évek kemény gyűjtögető munkája fekszik ebben amúgy. Van amit vettem, van amit kaptam, van amit cseréltem, van amit csináltam. Ésatöbbi ésatöbbi. De az biztos hogy mindnek külön története van! ♥

A nyakláncok. A vásárokban már jól bevált parafa-táblás módszert alkalmazom a tárolásukra:




A gyűrűket egy levendula mintás ékszeres dobozka őrzi:



A lógós fülbevalók szintén egy parafatáblán kaptak helyet, csak kisebb méretűn, kezdenek is már szűkösen lenni. Imádom a nagy, feltűnő füliket egyébként. Minél nagyobb és minél lógósabb, annál jobb:



A karkötők egy hatalmas, rekeszes fa dobozkában vannak. Ez eredetileg teafilter-tartó volt, de a karkötők jöttek, láttak és győztek:


És hát ugye vannak még a bedugós fülik. Merthogy több lyuk is van a fülemben, szám szerint négy: három alul, egy fenn a porcban. Így aztán rájuk is feltétlenül szükség van! Jelenleg egy kis virágos karton dobozban senyvednek összeöntve, ezen majd muszáj változtatnom mert eléggé méltatlan a helyzet. Kiborítottam őket a fotó kedvéért (fáni és a hintapaci két nagy kedvencem):


9 megjegyzés:

  1. És még azt hittem sok cuccom van, aztán meglehet tized ennyi sincs :)

    VálaszTörlés
  2. Ugye hogy ugye?:-)) Lehet hogy valakihez képest még nekem is kevés van.. majd kiderül a kommentekből :-D

    VálaszTörlés
  3. Szuper kollekció, de hol vannak az ékszerállványok meg a gyűrűtálcák?! :D

    VálaszTörlés
  4. Nem mondom szep kis gyujtemeny.:)

    VálaszTörlés
  5. :D Látom sikert arat a kis gyűjteményecském.... :-)))

    Ancsa, az ékszertartók, gyűrűtálcák tele vannak pakolva az eladó termékeimmel, a vásári kollekciókkal:-))) Úgyhogy ha a saját cuccaim is ilyenben szeretném tárolni akkor újra be kell ruháznom!

    VálaszTörlés
  6. Mennyi minden, és milyen szépek. =) Bár lenne annyi hely a szombámban, hogy parafatáblán tudjam tárolni a fülbevalókat és a láncokat, mert ez nagyon praktikus... :) Nekem maradt a szekrénybe tehető állvány. :D

    VálaszTörlés