2011. november 13., vasárnap

Karácsonyra hangolódva

Tündérműhely Nóri idén is megszervezte nekünk a Karácsonyi ajándékozós játékot, és tegnap óta már tudom hogy kinek leszek az "Angyalkája". Egy fini kávé mellett már el is kezdtem dolgozni a meglepetésen... :) Nagyon színes lesz egy nagyon színes egyéniségnek. Ennyit elárulhatok!

És akkor a közérdekű infók:

Szeretnélek benneteket arra kérni, ha valaki üveget vagy kerámiát rendelne tőlem Karácsonyra, lehetőleg egy héten belül jelezze az ilyen irányú kérését, mert Karácsony előtt valószínűleg már csak 1-1 égetést csinálok. A gyurma, gomb rendelések később is megoldhatóak! December 15. után szabadságon leszek a cégnél is, és onnantól már rendeléseket sem szeretnék vállalni. Megértéseteket köszönöm!

Lehet hogy a Meska boltom is szabadságra megy majd dec. 15 után. Ezt még nem döntöttem el egyelőre. Előtte még biztos lesz valamilyen ünnepi akció, hogy aki tőlem szeretne ékszert, kedvezményesen juthasson hozzá még Karácsony előtt.

Már érdeklődtek nálam, így ide is leírom: Idén is készíteni fogok kerámia ajándék-kísérőket! Van tehát lehetőség ilyeneket is kérni. Lehet fenyőfa, csillag, madárka, szívecske forma pl. A hátoldalukra rá tudom írni a családtagok neveit, ez egy aranyos és kedves módja a csomagok díszítésének, na meg persze mindenképpen egyedi a szokásos papír-kártyákhoz képest! :)


Szóval, kérlek, gondolkodjatok ilyeneken mert vészesen fogy az idő! Levélben meg lehet keresni kérdésekkel, ötletekkel. Mindenkinek szívesen válaszolok: dorcy9@gmail.com


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése