2011. november 15., kedd

Csíkok és kockák

Már nagyon ideje, hogy megmutassam az új üvegeket. Igaz? Csíkok és kockák lett a kollekció neve, természetesen nem véletlen. Ilyen formákat eddig még nem csináltam és muszáj volt kipróbálni. Természetesen van pár kakukktojás is a bandában, azért őket is megmutatom egy füst alatt. Külön büszke vagyok a karkötőkre, mert nagyon aprólékos munkával készülnek, mint sejteni is lehet, megint csak ők a kedvenceim. Az egyik szettet magamnak tettem félre, lehet találgatni hogy vajon melyik az... a Fészbúkosoknak súgni nem ér!!! :)És a kakukktojások. Az első üvegem amiben kis buborékok vannak, imádom:Bodzsár Nóri szettje ami rút kiskacsából lett igazi hattyú!!! A piszkos-fehér üvegből sosem gondoltam hogy valaha finom barack színű éghet:


Ennek a medálnak az a különlegessége, hogy egy kedves fiú rokonom volt nálam egy rögtönzött mini-workshopon pár hete. Közös munkánk eredménye ez a medál. Még mondja valaki, hogy a férfiak nem értenek az ékszerekhez! Gratulálok innen is, Tamás! :)


Ezt a szettet pedig még anno félretettem magamnak és a sors fintora hogy egyszerűen nincsen mihez felvennem. Azt hiszem hamarosan eladósorba kerül. Pedig annyira szép:Írjátok meg ti is hogy melyik a kedvenc és miért éppen az! :))

6 megjegyzés:

 1. A Winter dream, a Spicy Punch, a Winter strawberry... és a többi is. Nagyon szépek mind. Gratulálok! Nagyon ügyes vagy.

  VálaszTörlés
 2. hű nagyon szépek együtt....mind az összes :)

  VálaszTörlés
 3. Nekem a kedvencem a Pastel Mosaic. :)

  VálaszTörlés
 4. Köszi lányok :) a kedvencemet senki nem tippelte még meg!!! :D

  VálaszTörlés
 5. Szia Dóri!
  Egyszerűen nem lehet eldönteni, melyik a legszebb!
  Mind tökéletes, kifinomult, ezek most exrta jók lettek!!!!!
  A "Tamásos" nagyon jó, a Candy Girl, a Plum-orange, de mind mind!!!!!!!!!!!!!!!
  :) Gratulálok!!!

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm Hannus neked is :) egyre jobban kezdek rájönni, hogy mi az ami tetszik és hogy tetszik... és lassan sikerül is megvalósítanom. Ebben a kupacban most nagyon sok olyan volt amit szívem szerint félretennék magamnak... pár darabnak ez is lett a sorsa :D

  VálaszTörlés