2011. szeptember 14., szerda

Van új

a nap alatt. Mégpedig jó hírek! Az utóbbi időben elkészültem mindenkinek a rendelésével. Elsőként a kedvencem, Panka karkötője. Korábban már csináltam egy hasonlót neki, de elhagyta sajnos. Most jön az utánpótlás:Áginak és tesójának röppentek a baglyok(gyűrűn):Fruzsi "kolleginám" egy zöld sünis nyakláncot kért:


A rókagomba név meg annyira adta magát ehhez a gyűrűhöz, már a Meskán:

Ezt pedig csak úgy kedvem volt megcsinálni. Pedig nemis borvirágos még a hangulatom:És hogy még ennél is jobbat mondjak: a Made for You a hétvégén, egészen pontosan péntektől vasárnapig, idén is részt vesz a Szekszárdi Szüreti Fesztiválon!!! Tavaly ronggyá áztunk de megérte, és tudom, hogy sokan szerettek kijönni hozzám beszélgeti és személyesen megnézni az ékszereket, így idén is mindenkit sok szeretettel várok!!! Az egész készletem viszem, lesz miből szemezgetni. A teljes programot elolvashatjátok a hivatalos oldalon, itt: SZEKSZÁRDI SZÜRETI FESZTIVÁL

Idén jó idővel kecsegtetnek minket és én imádkozom hogy ne fázzak meg megint. Gyertek ki mert klassz programokkal, táncosokkal, zenészekkel, felvonulással, csodálatos borokkal és finomságokkal várunk mindenkit. Kedvcsinálónak egy kis hangulat-kép tavalyról:

A vásár ideje alatt a Meska boltom szabadságra megy! Megértésetek köszönöm! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése