2010. szeptember 30., csütörtök

Nyerjetek tőlem medált az Ajándékblogon! :)

Az e heti felajánló én vagyok az Ajándékblogon! Szeretném felhívni a figyelmetek rá, hogy egy nagyon szép, csoki-menta kerámia medálomat lehet megnyerni, amit sok szeretettel készítettem nektek! Csupán egy kommentet kell hagynotok érte! Sok sikert kívánok mindenkinek a játékhoz, gyertek minél többen! :)

6 megjegyzés:

 1. Kedves Dóri!

  Hihetetlen, hogy éppen tegnap találtam a blogodra és elbűvölve pislogtam az általad készített ékszerekre. Nagyon tehetséges vagy és hasonló az ízlésvilágunk, hiszen letisztult szín- és formavilággal dolgozol. Irigylem, hogy van egy kis műhelyed, ahol ilyen szépségeseket alkothatsz!!
  Tegnap eszembe is jutott, milyen jó lenne Tőled egy nyereményjáték, erre ma itt is van!:)
  Bár csak a lottó 5-öst is így bevonzanám!:)

  Alkoss még sok szépet!

  Kocsó Vik

  VálaszTörlés
 2. Kedves Viki! Mennyire aranyos vagy! :)

  Köszönöm, nagyon jól esik amiket írsz! Szívesen látlak itt a blogon a továbbiakban is, s persze a többi, új ide tévedőt is! Az az igazság, hogy én próbálom megtalálni a saját ízlésvilágom és egyéniségem, s mindezt - természetesen - az ékszerekben is. Úgy gondolom, hogy ez még csak az út eleje, de az is lehet hogy ez egy élethosszig tartó út... Minden estre élvezettel járok rajta! :))

  Igazából nálam már volt játék, de ez most más. Az Ajándékblog keresett meg és én szívesen tettem eleget a kérésüknek. Nagyon jó kezdeményezésnek tartom azt a blogot, köszönet érte Reycának, Bodzsinak és Momonak! :)

  VálaszTörlés
 3. Örülök, hogy rád találtam, köszönet az Ajándékblognak! Én a gyöngyök okán kezdtem bloggerkedni először csak nézelődtem, aztán én is elindítottam egyet. Olyan jó dolog ennyiféle alkotót, alkotást, műfajt megismerni a kézműves-közösségben. Jövök máskor is!

  VálaszTörlés
 4. Cimbilimbi: A nicked nagyon aranyos, mosolyra fakaszt :))) Én is meglátogatlak az biztos! A sokszínűség tényleg gyönyörködtet!

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szépek az általad alkotott ékszerek, és én is szeretnék jelentkezni. :D
  Ancsi

  VálaszTörlés
 6. Ancsi, köszönöm! "Sajnos", már lejárt a határidő. Az Ajándékblogon lehetett jelentkezni a medálért. Egy Rita nevű hölgy nyerte meg, s azóta már kézhez is kapta, reményeim szerint.

  VálaszTörlés