2010. május 28., péntek

Sok-sok történés és mobildíszek

Igazán sok minden történt a héten velem, jó is - rossz is, zajlanak az események rendesen. Először is, egy csomó eladásom volt a Meska boltomban, aminek természetesen nagyon örülök. Annak is, hogy kaptam sok pozitív visszajelzést, hogy tetszenek a vevőknek a termékeim, ez mindig hatalmas öröm nekem és persze előrelendít az alkotásban.

Másodszor - akaratomon kívül - sikerült belekeverednem egy elég zűrös ügybe. Lényeg, hogy megjelentem egy újságban, de eléggé érdekes módon történt mindez. Egyelőre nem szeretnék róla bővebben írni, folyamatosan gondolkodom, hogy mi lenne az optimális hozzáállás ezzel az egésszel kapcsolatban. Bardócz Évivel (Byme) felvettem a kapcsolatot és levelezünk azóta is.

Harmadszor pedig, ma végre egy régóta húzódó folyamat végére jártam.. Voltam a helyi gyöngyös boltban, egyeztettünk a bolt vezetőjével, és beválogatta pár ékszerem a repertoárjukba. Szóval, mostantól megvásárolhatók a termékeim Szekszárdon, a Wosinsky lakótelepen lévő Kreatív műhely és hobbiboltban is!!! :)

És hogy ne csak fecsegjek, mutatok pár mobildíszt, amik azért már nem is annyira újak. Szilva, alma és muffin süthető gyurmából.

A muffin (ilyen formában) tőlem újdonság. Ritkán csinálom így, mert már annyian gyártják és kissé elcsépeltnek érzem. Rendszer szerintem nem lesz belőle, de néha rámjön a "muffint-gyártanék" életérzés.


A szilváért és az almáért odáig vagyok. Annyira cukik, kár hogy csak két mobilom van és már mindegyiken van mobildíszem..

Természetesen, ha már így megragadtam ezt a vonalat, akkor mindenhez készült fülbevaló is, csak hogy a kép teljes legyen..


Várom az építő véleményeket ( mi tetszik, mi nem tetszik...stb! :)

3 megjegyzés:

  1. Nekem a muffin tetszik a legjobban, de a gyümik is szuperek! :-)

    Gratulálok a bolthoz, miket vittél oda? :-)

    VálaszTörlés
  2. Jol neznek ki! Mitol csillognak igy? ;) A boltos fejlemenyekhez gratulalok!!!! En is nemsokara meglatom a szepsegeket, anyum mar a vonaton igyekszik hozzank :)

    VálaszTörlés
  3. Réka: Szóval a ritkán gyártott muffin a nyerő :D A boltba elég sok mindent vittem, üveggyűrűket a legújabb égetésből, fánk gyűrűket gyurmából. Bedugós kerámia fülikből jó párat, főleg csíkosakat. És gyurma fülit még, tortát és körtét ha jól emlékszem.

    Panka: Szinte midig lelakkozom a gyurmákat és attól csillognak így! :)

    VálaszTörlés