2012. november 30., péntek

What happens?

Nem tétlenkedem ám az utóbbi időben. Csend van, de ez nem jelenti, hogy nem dolgozom. Egy csomó történés volt a házam táján mostanában. Lássuk, mik ezek:

  Vintage gyűrűket készítettem, gombokból. Végtelenül egyszerű, és mégis különleges ékszerek. Imádom! (A baglyos a kakkukktojás, őt készen vettem, régóta szemeztem vele):


Részt vettem számtalan kedves alkotóval ilyen-olyan cserékben, és dolgozgattam egyéni elképzelések alapján is. Ezek eredményeit alább láthatjátok. 






  Készítettem különféle rendeléseket, de azt hiszem a legnagyobb mind közül ez a nagyon-nagyon csajos, rózsaszín csomag volt:

 
 


Amit én kaptam (a lista majd még bővül):


Dorka annyira kedves volt hozzám, lógós fülbevaló alapokat küldött nekem, így új mini üveg-ékszerek készülhettek. Ezúton is köszönöm szépen még egyszer a szerelékeket, drága Dorka! Szerintem neked is tetszenek ezek a cukorka színű kis miniségek, és láthatod hogy jó helyre kerültek az alapjaid:



Új bőröket kaptam a kedvenc kárpitosomtól. Csodás gomb ékszerek születtek belőlük, kicsit már mélyebb tónusú színekben:







 Megkerestek egy online portáltól. A Breslo-ról van szó. Aki alkotó, ajánlom szíves figyelmébe! Nekem szimpatikusak és kedvesek. Gondolom észrevettétek, hogy a Meskán régóta inaktív a boltom már. Ez nem véletlen, de erről egyelőre nem szeretnék bővebben írni. Lényeg a lényeg, jó ideje már nem nagyon tudok egyezni a Meska "nézeteivel". Ha az online árusítást elkezdem újra, valószínűleg más kereteket választok neki. Talán épp  a Breslo-t.

Részt veszek újra az alkotók közti karácsonyi ajándékozós játékon. Már készülnek a szépségek, egyelőre többet nem árulhatok el, nehogy odalegyen a meglepetés. Igazi kihívás és meglepetés volt számomra, hogy idén kinek készíthetek ajándékot!

Új technikával próbálkozom. Egyelőre a helyzet katasztrofális, de ismerem magam annyira, hogy úgysem adom fel amíg nem sikerül. Lehet drukkolni nekem, hogy szép új ékszerek szülessenek. Egyre inkább körvonalazódik bennem, hogy merre szeretném pontosan terelni a Made for You-t.

A hónap legcukibb levelét is muszáj itt megemlítenem. Remélem, az írója nem haragszik meg, ha elmesélem a sztorit. Egy kedves lány keresett meg e-mailben, hogy engem szó szerint "elé sodort az élet". Budapesten az utcán sétálva ugyanis egy színes kis papírt fújt a szél a lábai elé. Egyből megtetszettek neki a színes kis zászlócskák rajta, felvette, és az én névjegyem volt! Otthon megnézte a blogom és egyből beleszeretett a munkáimba. Annyira megható volt számomra ez az egész levél, és sorsszerű, meg persze nagyon édes. Már készül a rendelés Ildi számára ("enyhe" késéssel, sajnos), de ezt nem tudom meglepi ajándék nélkül hagyni, szerintem ti is megértitek :)

3 megjegyzés:

  1. Nagyon tutik lettek a bőr gombok! =) A lila a kedvencem. De mindegyik tetszik!

    VálaszTörlés
  2. :D jó újra olvasni, hogy alkotsz! :)
    már alig várom az újdonságokat!

    VálaszTörlés