2012. május 24., csütörtök

Hagyományőrző Mesterségek Vására Baja 2012.

Végre összeszedtem magam annyira, hogy megírjam ide a beszámolót. Baján még szerencsére nem voltam beteg, szép időnk is volt és nagyon jól éreztük magunkat. Tavaly is jól sikerült ez a vásár, de az idei évben azt hiszem kicsit összeszedettebb és szebb volt a standunk, az installációk. Pedig ugyanazokat használtuk - nagyjából - és mégis. Az idei első vásárnak tökéletes volt a hely, az idő, az emberek. Finomakat fagyiztunk és még a vízhez is le tudtunk sétálni egy picit gyönyörködni a kiskacsákban. Kár, hogy csak évente egyszer rendezik meg ezt a vásárt, én jönnék többször is! Köszönöm mindenkinek, aki a környéken járt s kinézett hozzánk!!! :)















Tudtatok volna valamit választani? :)

4 megjegyzés:

  1. Az tuti :D
    Nagyon jól néznek ki így együtt :)

    VálaszTörlés
  2. Most még jobban sajnálom, hogy nem tudtam kimenni!
    Most már azt is tudom, hogy az ok egy jó kis mandulagyuszi, ami még mindig velem van.Remélem Te már jobban vagy!
    Ja, és az egyik kolléganőm egy nagyon cuki kis zöld bedugós füliben jelent meg egyik nap és kiderült, hogy a vásáron vette!
    Ha jól sejtem Nálad! :)

    VálaszTörlés
  3. Mennyi szépség egy helyen! =)

    VálaszTörlés
  4. Liza: Jajj de sajnálom :( azért remélem már azóta gyógyulgatsz. Én a megfázásból nagyjából kikeveredtem, de most napok óta egy fülgyulladással küzdök, ami ha lehet még rosszabb... sok erőt nekünk és gyors felépülést :( A kolléganőd pedig lehet hogy nálam szerezte a kis fülit :) Vittek el zöldecskéket! Remélem, a legközelebbi bajai vásáron majd találkozunk :) vagy valahol!

    VálaszTörlés