2012. január 19., csütörtök

Ömlesztő

Szörnyen el vagyok maradva a blog frissítésével, amiért szégyellem is magam. Most ezért egy ömlesztett bejegyzés jön. Főként üvegek, mert mostanában velük dolgoztam esténként a munka után, és hát kellőképpen sok van. Arra gondoltam hogy ömlesztve mutatom őket, hogy ne legyen nagyon unalmas. Sok csíkos készült, meg kockás, meg egyszínű is. Amolyan hiánypótlás, felfrissítése az üveges készletnek, mondjuk a tavaszi vásárokra. Megy egyébként is. Nem maradtak el a pötty fülik sem, ezekből is lett jó sok, új színek, új füli csomagokkal, valamint pár új dolgot is kísérleteztem. Példának okáért moretti medálok készültek. Az egésznek az apropója egy csere volt, vidomi-val. Tőle kaptam ezeket a szépségeket:
Mivel egy kis millefiori fülit szeretett volna medállal, ezért kitaláltam egy hozzá tökéletesen illőt. Bénaságom története, hogy sikerült egymással nem kompatibilis üvegeket olvasztani. You're doing it wrong:


Hála a barátnőm telefonos segítségének és Tamásnak, aki elhozta Pestről az új üvegeket, a második égetés határozottan jól sikerült! :)


Aztán most jön a többi szépség ömlesztve, válogassatok (az első szett ment vidomi-nak):Aztán kerültek még hozzám kincsek, mégpedig Hobbikuckó Tamarától ez a szütyő, egy táska, egy csodás kis angyalka. De egyelőre csak a szütyőről van elfogadható kép:Tinush-tól pedig őket kaptam, csere ellenében:
Neki egy Starbucks karkötő ment cserébe, fagyi fülivel:


És egy díjat is bezsebeltem, méghozzá Almada-Dalmától, aki igazi gyöngy-csodákat készít! Ezúton is nagyon köszönöm neked, iszonyú jól esik minden ilyen dolog:


A játék szabályzata:


1. Vedd fel a díjat!
2. Köszönd meg akitől kaptad!
3. Tedd ki a blogodba!
4. Nevezz meg 4 blogot, akinek adod!
5. Írj magadról 3 dolgot!

Ennek fejében tehát három infot kell megosztanom magamról:

1. A törpe-schnauzerek elkötelezett híve és rajongója vagyok :)
2. Szeretnék megtanulni profin fotózni.
3. Imádom a levendulát és a kávét.

Továbbadnám: Kedynek, Horimarikának, Balurnak, Nusifülnek!

Mára ennyi, a többi üveg később jön, remélem a sok olvasásban, nézegetésben most mindenki kellemesen elfáradt!!! :)

3 megjegyzés:

 1. Nálam most ez az ömlesztett bejegyzés nagy sikert aratott! :)
  Köszönöm a díjat is :)

  VálaszTörlés
 2. Nahát. Már többször végignéztem a szépséges üvegeidet... és csak most olvastam a díjat. Aranyos vagy. Köszönöm!!!!

  VálaszTörlés
 3. Nem tudom hogy kerülte el a figyelmemet, nagyon köszönöm a díjat!
  Az ékszerek nagyon ötletesek! A Starbucks(-ba szerettünk volna menni Bécsben, na majd legközelebb, de a)karkötő nagyon ott van :)
  A türkiz millefiori medál tetszik a legjobban. De tudnék még választani :D

  VálaszTörlés