2011. augusztus 16., kedd

Mesterségek Ünnepe 2011.


Bizony, idén is megyünk a Mesterségek Ünnepére!!! Apukám árulja majd a csodás kerámiáit, és persze kerámia-ékszerek is lesznek nálunk dögivel. A Fesztivál idén lesz 25. éves így egy csomó meglepire lehet számítani, szerintem. Aki a nagyvárosban jár csütörtöktől-vasárnapig mindenképp látogasson ki hozzánk egy jó kávéra, sütire, beszélgetésre vagy csak úgy nézelődni! Sok szeretettel várunk mindenkit a Budavári Palotában, én szombaton és vasárnap leszek kinn!

Tavaly ilyen volt, és idén még ilyenebb lesz:)

(Barátnőm csodás képeiből válogatva!)

5 megjegyzés:

  1. Egyre nagyobb kedvet csinálsz hozzá. :)

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Hát olyan szupi szokott lenni és annyi szép dolog van :) Ja és a kézműveseink (apa is) fognak bemutatót tartani a mesterségükből. Így (többek közt) meg lehet lesni, hogy készülnek a kerámiák!

    VálaszTörlés
  4. Vidékre megyünk a hétvégén,de ha vasárnap eberi időben visszaérek, mindenképp benézek! Csak azt sajnálom,hogy mindig olyan drága a belépő..de tavaly se tudtam menni, és már hiányzik! :)

    VálaszTörlés
  5. Sesame, de rég láttalak ide írni :) nagyon örülök neked! Remélem sikerül visszaérnetek időben! Kár kihagyni, mert szuper szokott lenni! Remélem, találkozunk! Mi a belépőt megoldjuk, mert "segítők" leszünk, ennyi könnyebbségem van, viszont az útiköltség már önmagában is hajmeresztő :)

    VálaszTörlés