2011. június 12., vasárnap

Glasses I Love!

Magammal szemben meg szoktam engedni kegyes hazugságokat, hogy ez vagy az a ruha jól áll, vagy ezt vagy azt a dolgot milyen jól csinálom. Ettől könnyebb a lelkemnek, de az üvegekkel eléggé könyörtelen vagyok: Sokszor a legkisebb selejtes darabok is mennek a kukába. A legutóbbi égetéssel viszont teljesen elégedett voltam, mert pont olyanok, amilyennek elgondoltam őket. Íme:





















7 megjegyzés:

  1. Csodaszépek! Gratulálok hozzájuk! :) Nekem az utolsó előtti, két színű rózsaszín a kedvencem.

    VálaszTörlés
  2. jaj! nagyon szépek tényleg! egyébként mi volna, ha a szerinted selejtnek gondolt dolgokat felajánlanád egy játék keretében? biztos nem mindenki nézné olyan kritikus szemmel! én is csináltam ilyet, fel is tüntettem, hogy egy apró hiba van rajta, de nem mondtam el, hogy hol, és a leendő tulajdonosa rá sem jött :))

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörűek a színek, mint mindig!:) Nálam most a mályvás rózsaszín a kedvenc! ;) Csodás!

    VálaszTörlés
  4. Mind nagyon szép tényleg!:)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon vártam ezeket a szépségeket is! Mind csodás. Nem is tudnék válogatni. De ígérd meg, hogy kukába dobás előtt küldesz egy képet nekem a 'selejt' darabokról!!!! Szerintem én találnék köztük továbbgondolásra alkalmasat! Biztos megbeszélhetnénk!!! És az előttem íróknak is igaza van: nem biztos, hogy selejt az, amit te annak látsz!!!!! Puszi

    VálaszTörlés
  6. Mindenkinek köszönöm, lányok :) át fogom gondolni ezt a selejt-nem selejt dolgot. Volt már olyan hogy a selejtes kupacból tetszett meg valakinek egy kincs. Én folyton felülbírálom őket, valami funkciójuk biztosan lesz, majd kigondolom! :)

    VálaszTörlés
  7. Nekem az utolsó előtti medál és gyűrű tetszik a legjobban, de mindegyik szép! :)

    VálaszTörlés