2011. június 16., csütörtök

Fránya nyakláncok

A vásári applikációim nagy részével már-már elégedett vagyok: Mondhatni folyton tökéletesedik a stand. Ancsától a Made with Love webáruházból nagyon szép tálcáim és tározóim vannak a gyűrűknek, fülbevalóknak, karkötőknek. De a nyakláncok... A nyakláncokkal mindig baj van!!!

Mikor az asztalra voltak kifektetve akkor folyton össze-vissza túrták őket a vásárlók, az úton hazafele összebogozódtak és több órás munka volt esténként, amúgy is hullafáradtan, a kibontásuk. Amikor karnison lógtak, akkor sokan észre sem vették őket, csak simán elmentek mellettük. Vagy: a medálok a hátukat mutatták kifelé a járó-kelőknek, ami -valljuk be- azért nem olyan szép. Most új megoldáson agyaltam. Nem mondanám, hogy tökéletes, de eddig viszi a prímet az összes közül. Egyszerű, gyors, és remélem könnyen szállítható. Otthon is így lógnak a falon a saját láncaim, kipróbáljuk a vásárban is. Nektek hogy tetszik? Megállnátok a vásárban egy ilyen applikáció előtt?

Egyébként egy sima, egyszerű, fehér, natúr szélű parafa tábla. Semmi csicsa, épp ez tetszik benne, úgyis elég sok színes egyéniséget kell elbírnia. Egy hibáját viszont már most látom: KICSI!!!!! A nyakláncaim fele fér rá!!! Ergo: kellene még egy! :)))))))

8 megjegyzés:

  1. Jó ötlet szerintem, sok boltban láttam már, hogy így oldják meg a nyakláncok kiállítását, így gondolom be is válik :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm :) nekem ők valamiért mindig problémásak. Kíváncsi vagyok, más hogy oldja meg. Boltokban én is láttam már hasonlót :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon klassz, máris találtam kedvemre valót! ;-) Tuti könnyen áttekinthető lenne egy vásárban is! :-)

    VálaszTörlés
  4. Szerintem így nagyon szép, tuti, hogy végigböngészném, olyan szép színes és átlátható!:)

    VálaszTörlés
  5. Szerintem ez a fehér háttér állati jól kiemeli a színes láncokat- figyelemfelkeltő, és talán neked sem kell majd annyi bogoznod így....:)

    VálaszTörlés
  6. Lányok, akkor ezek szerint kell vennem még egy ilyet, hogy a többi lánc is felférjen. Remélem, hogy megállítja majd a tömeget a stand előtt. Jövő vasárnap élesben kipróbálom :)))

    Mazsi: a bogozásról majd beszámolok... naggyooon utálom csinálni. Pedig minden vásár után állandó program volt... Aztán az újabb vásárkor megint kipakolni. És megint a bogozás.. áááááááá :D Ez legyen a legnagyobb bajom, de azért bosszantó :))))

    VálaszTörlés
  7. Nemcsak praktikus, hanem mutatós is! Élmény nézegetni is....

    VálaszTörlés
  8. Tegnap beszereztem a második táblát, hogy a maradékok is jöhessenek vasárnap a vásárba :)

    VálaszTörlés