2011. április 19., kedd

Kedvencke és jó hírek

A kedvencem ez a szett, tagadhatatlan. Már nagyon régen elkészült, de mivel saját használatra van, nem került fel még sehová. Leginkább az üde, tavaszi színei tetszenek. A medálnál beütött egy kis "gikszer": a fehér résznél, mintha megtört volna az üveg. Vagyok olyan szemérmetlen, hogy engem ez a viselésében egyáltalán nem zavar.


Készült egy szögletesebb medál is a szetthez, neki nincs hibája, szerencsére:
És vannak jó híreim is: május 8.-án és 15.-én is Baján leszünk, vásárokban. A 15.-ei rendezvény most lesz először, így izgatottan várom, a vásártéren leszünk megtalálhatók. 8.-án pedig a Kispiacra megyünk, amin már voltunk az előző években kétszer is. Szokott lenni gombóc-főző verseny és minden földi jó. Aki teheti, sok szeretettel várjuk, jöjjön el megnézni minket, viszek minden szépet mert ez lesz az idei első vásárunk (indul a szezon...)!!! :)

Kaptunk még egy meghívást Tengelicre is, de ez sajnos ütközik a bajai vásárral, így le kellett mondanunk. Prospektus-anyagokat viszont fogunk küldeni, így május 8-án - Tengelicen - Európa napi rendezvény keretében a Helyi termék fesztiválon legalább lapozgatható könyv formában meg tudjátok nézni az ékszereim, illetve apa kerámiáit is!

6 megjegyzés:

  1. Ó, de jó, hogy bajai vásárba is jöttök. Az lehet, hogy tavaly a kispiacon a te ékszereidet láttam? (Csak nem mertem megkérdezni.) Ha sikerül eljutnom valamelyikre, akkor mindenképp megkereslek. Persze, csak ha nem bánod.:)

    VálaszTörlés
  2. Jandó, nagyon nagyon örülnék neked/nektek... gyertek csak!! Szeretettel várunk! :) Tavaly én személy szerint nem voltam a kispiacon de apa volt és a tesóm is, és vitték az ékszereket, így igen, lehet hogy láttad is már őket! :))) Most 8-án mindenképpen megyek én is! Jó lenne egyet beszélgetni :)

    VálaszTörlés
  3. dejók ezek a színek! Olyan kellemes, lágy, nőies, és mégis színes. Klassz

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm kedves Kriszti :) Én is nagyon szeretem, főként mert zöldhöz, lilához és fehérhez egyaránt fel lehet venni... :)))

    VálaszTörlés