2011. február 10., csütörtök

Best of ajándékok

Tegnap hajnalban fáradtan hazaestem a melóból, és egy kedves, csodás csomagocska várt Mónitól. A mélyen egy hatalmas, Párizs-os táska lapult, kedves kis fityegővel, masnival, sok felirattal. Éppen olyan nekem való. Köszönöm, drága Móni, nagyon tetszik!

Most már feltétlen muszáj lesz magamnak is készítenem egyet a jól ismert Párizs-os nyakláncaimból. Pirosat, természetesen. Szerintem tökéletesen passzolna a kettő, nem?!A délután pedig annak bűvöletében telt, hogy beszereztük a fő-fő névnapi ajándékom. Ő nem más, mint egy gomb-behúzó. Tegnap este vele játszadoztam:


Nagyon szerencsés vagyok, ugyanis az egyik kedves barátunk kárpitos, és egyből ellátott engem szebbnél szebb maradék anyagokkal. Így hamarosan már tudok kész ékszereket is mutogatni!

A munkában pedig akadt egy "aktív" segítőm is.... :D

7 megjegyzés:

 1. Na, téged is elkapott a gombláz? Most már legalább azt is tudom,hogy néz ki egy ilyen gombbehúzó-szerkezet! Kíváncsian várom miket fogsz alkotni! :)

  VálaszTörlés
 2. Ó igen :) szeretném sok mindenfélével kombinálni a gombokat. Még várok pár szerelékre amit külföldről rendeltem... :)

  VálaszTörlés
 3. Júúúj, ez szuper! Gratulálok!

  VálaszTörlés
 4. Dóri! Ez a mancsos kép nagyon édes. Gondolom a tulajdonosa is. :)
  Sok sikert a gombokhoz is! :)
  Rita

  VálaszTörlés
 5. Csajok :) most vettem csak észre a kommenteket. Nagyon kedves vagytok, hogy így örültök velem! :)

  Rita: Bizony... édes és szőrös a gazdája.. Majd egyszer mutatok róla képet rendesen is ;)

  VálaszTörlés
 6. Szia!
  Most tévedtem ide hozzád, és ámulok a munkáidon, nagyon szépek :)
  Most, hogy megláttam ezt a bejegyzést, elgondolkodtam rajta, hogy hogyan is zajlik a gomb behúzása? Nagyon bonyolult művelet?
  Bocsi, hogy kíváncsiskodom, de azért remélem felvilágosítassz :D

  További jó alkotást kívánok!

  Üdv.
  Boldogság vár
  www.boldogsag-var.blogspot.com

  Ha van kedved, majd kukkants be hozzám ;)

  VálaszTörlés
 7. Kedves Boldogságvár! :) Sok szeretettel köszöntelek itt a blogon! Egyáltalán nem bonyolult dolog a gomb-behúzás. Csak alkatrészek kellenek hozzá, s egy behúzó. Az ember gyorsan belejön, én jelenleg csak kétféle szerszámmal dolgozok, de az eljárás ugyanaz :)

  Köszönöm az invitálást a blogodra, benézek mindenképp!

  VálaszTörlés