2010. november 8., hétfő

Egy kis új, egy kis régi

Jön néhány új dolog és néhány egészen régi, kicsit felturbózva, kicsit átalakítva. Folyton kattog az agyam dolgokon. Bárcsak annyi időm lenne mindenre, amennyit szeretnék, hogy legyen. És legalább 100 kezem is lehetne... :)

Nagy kedvencem (volt) ez a nyaklánc, ami a kávészünet karkötőm ötletét ragadja meg, de mégis picit más. Tekintve a formát is, hiszen középen, fürtben lógnak le egy ezüst láncon a fincsi croissant-ok, kávébabok, alul pedig egy bájos szívecske. Azóta egy koffein-imádó hölgy lecsapott rá a Meskán. Tervezek még hasonló láncokat, más figurákkal. De ez még picit várat magára.


Készültek újra a mini málnák is, amik mindig nagyon kelendőek a boltban. Ezúttal lógós fülbevalóként, bedugósként, nyakláncként. Azt szeretem bennük, hogy nagyon aprólékos munkát igényelnek, de a végeredmény megéri!


Kutyabarátoknak készült ez az aranyos, mancsos gyűrű. Őt is szeretném majd továbbgondolni még. Ajánlom azoknak akik szeretik a kutyákat, meg akik nem. Meg akinek van kutyájuk. Vagy volt. Vagy lesz. Vagy csak szeretnének... :)
A következő szett a szerencse-várás jegyében készült. Mert szerencsés napokból sosem elég!


Ez a füli pedig amilyen egyszerű, olyan bájos. Fekete-fehér. Igen-nem. De leginkább IGEN! :)
Édességek tekintetében is hiányom volt. Szóval, gyúrtam bonbonokat. Kicsit csorgott a nyálam közben...


Aztán ajándékba készült Ritának egy Minnie-egeres szett. Az eredeti ötlet a Bodzsár Nórié. Biztos ismeritek, lehet tőle ilyesmiket (is) vásárolni a Meskán. Nem török az ő babérjaira, de ezért a szettért már nagyon régóta nyúzzák a fülem. Azóta célba értek és az ajándékozott nagyon örült! Különben durva mert nekem ez a figura egyáltalán nem stílusom, készítés közben mégis megszerettem, valami olyan dolog ez, mint amikor az édesanyának még a csúnya gyerek is tetszik. Mert az övé.
És a vélhetően legrosszabbul sikerült darab az összes közül. Kinga masnis gyűrűjét készítettem el, magamnak. Borzalmas nehéz, pedig ránézésre egyszerűnek tűnik. Csámpás is lett, kicsit gnóm. Megszenvedtem vele, de azóta is sokat hordom és nagyon szeretem!


3 megjegyzés:

  1. A koffein-imádó hölgy nagyon örült a szülinapi meglepetésnek, remélem kávé hiányában nem veti rá magát a nyaklánc babjaira:)
    Azt hiszem magamat is meglepem majd valamivel!

    Judit

    VálaszTörlés
  2. Judit, úgy örülök, hogy sikere volt :) Írhatsz nyugodtan te is, ha szeretnél valamit!

    VálaszTörlés
  3. bosegtal!:)Gyorsan ki is lepek,mielott elkezdem nyalogatni a monitort;-))

    VálaszTörlés