2010. november 9., kedd

Christmas Time

Én az a típusú ember vagyok, aki imádja a Karácsonyt. A készülődést, magát az ünnepet, ajándékot adni, kapni és venni. A karácsonyi illatokat, színeket, fényeket, a családi harmóniát. Mindent! Most eljött az ideje, hogy a karácsonyi kollekciómról lerántsam a leplet. Legalábbis a gyurmás szekcióról. Még sok mindent terveztem, de egyelőre ennyire futotta az energiáimból. Mondhatni, elég "kommersz" voltam, de ezeket a figurákat imádom, és nem tudok tőlük elszakadni. Remélem, tetszeni fognak nektek! Fogadjátok sok szeretettel! :)

All around Christmas:



Let it snow! kollekció:

Gingerbread LOVE:




Christmas Lollipop:


Candy Cane - A kedvencem. A legédesebb karácsonyi cukorka:

Holiday:




Úgy döntöttem, hogy beszállok a "versenybe" és a Meska boltomba folyamatosan fogom feltölteni ezeket a termékeket. Ott tudjátok majd őket megvásárolni, egy külön karácsonyi polcot is fogok nyitni nekik. Kérlek, vegyétek figyelembe, hogy pl. a Let it snow! kollekció egyes darabjait korlátozott számban tudom legyártani. Szóval, aki ilyet szeretne, az csapjon le rá mielőbb vagy reménykedjen, hogy be tudok még szerezni hasonló hópelyheket! :)

Picit más téma, de szintén az ünnepekhez kötődik, hogy Noriko karácsonyi játékába én is beszálltam, sőt mi több már megkaptam a párom nevét és címét, akinek majd ajándékot kell küldenem. Egyáltalán nem ismerem a hölgyet amúgy, csak a Meskáról, így nekem ez most kihívás lesz, hogy eltaláljam az ízlését, de már lázasan ötletelek... :))

6 megjegyzés:

  1. A hópelyhes szekció nálam abszolút befutó!!!! :)

    VálaszTörlés
  2. Az a hópelyhes fülbevaló, de jóóó! Úgy szeretek ide jönni, mindig csudákat találok, a színeidet egytől egyig imádom!

    VálaszTörlés
  3. Nekem a karácsonyi nyalókás talált a szívembe ;)

    VálaszTörlés
  4. Sia! Az a szürke gyűrű a hópehellyel gyönyörű :) A többi is, de az kifejezetten!

    VálaszTörlés
  5. Látom van itt azért több Karácsony-kedvelő is :) Örülök, hogy tetszenek nektek!

    VálaszTörlés