2010. szeptember 12., vasárnap

Varrogatós szombat

Úgy volt, hogy szombaton kirándulni megyünk Pécsre. Sajnos, a rossz idő keresztbe húzta a számításokat, így az utazást elhalasztottuk. Ebből kifolyólag egész szombaton gubbasztottam és varrogattam. Ez azért különösen nagy szó, mert nem igazán tudok felidézni olyan esetet, amikor valaha is varrtam volna valamit. Még az egykori technika órákról sem rémlik ilyesmi, ott csak kötöttünk, és állandóan fával dolgoztunk, barkácsoltunk. Most viszont kiéltem magam és óriási rózsás brossokat VARRTAM. Tisztában vagyok a maguk tökéletlenségével, de mivel saját használatra lesznek, engem ez valahogy egyáltalán nem zavar.


A szürke most a legnagyobb kedvencem, ma már fel is avattam.Emellett meg kell említenem RomanticArt Katát, aki a varráshoz a fő inspirálóm volt. Már rengeteg mindent vásároltam tőle, most legutóbb ezeket a csodás virágokat. (És már megvannak az új kiszemeltjeim is, a boltjából)!

S ha már a vásárlásnál tartunk, akkor nézzétek meg az új, levendulás ékszerdobozomat is, ami Memelye boltjából került hozzám! :)

3 megjegyzés:

  1. Szerintem jók a te virágaid is! :) Nekem a kék tetszik, az az én színem :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem is nagyon tetszenek a virágaid, olyan romantikusak és egyediek! ;) Szép munka!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm, lányok! Azóta hordom őket rendszeresen, egyet pedig elajándékoztam, a kéket! :)

    VálaszTörlés