2010. augusztus 31., kedd

Gouba

Még a 20.-ai hétvégén voltunk - vasárnap - a Gozsdu udvarban, a Goubán is. Nagyon örültem, mert sok Meskással, és általam már ismert alkotókkal is találkoztunk. Nekem tetszett a kicsit bolhapiac, kicsit kézműves-vásár jellege is a helynek, sokkal jobban, mint a WAMP. Elsőként a csodás, házi jellegű lekvárok és szörpök varázsoltak el minket, rögtön a bejáratnál, aztán persze sorra a többi termék is.

Jártunk BogárKrea standjánál, meglestük Theia gyurmáit, ZsaduArt aranyos kis bakelit-lemez ékszereit. És picit elbeszélgettünk Aggabak standjánál, aki nagyon szimpatikus volt, és egyben az egyik kerámiás példaképem is. A kis házból kifele kuksoló csigái zabálnivalóak! :) Ittunk egy kávét egy hangulatos kis kávézóban, aztán irány haza. Bőven volt mit nézelődni a Goubán, úgy gondolom, egy kellemes délelőtti/délutáni program!

2 megjegyzés:

  1. Micsoda pezsgő élet!!:-))) Én is, én is!!!:-)))

    VálaszTörlés
  2. Én is imádom Aggbak csigáit! Mindegyik külön személyiség.. egyszer 4-et néztem ki nála,de annyit csak nem vihetek haza.. úgyhogy jegeltem a következő goubáig a dolgot (egyébként én most vasárnap voltam kinn)

    VálaszTörlés