2010. július 18., vasárnap

Sajátságok

Sesame-tól kaptam a kreatív blogger díjat, nagyon édes vagy, köszönöm hogy rám (is) gondoltál! Most jön hét dolog rólam, és nem nehéz olyat írnom, amit még nem tudtok, hiszen szinte teljesen újnak számítok a kreatív-blogger világban! :)


♥ Nagyon végletes ember vagyok. Hihetetlen intenzitással tudom megélni a jót és a rosszat is, mind barátságokban, mind párkapcsolatban, mind az élet bármely területén. Mindemellé nagy hévvel és lendületesen élek és cselekszem. Ez néha előny és néha hatrány, minden esetre nincs egy egyszerű mentalitásom, azt hiszem.

♥ Egy évig dolgoztam újságíróként, aztán még évekig dolgoztam be ilyen-olyan, kisebb és nagyobb, online és nyomtatott sajtóknak és imádtam csinálni. Úgy érzem, hogy a véremben van az újságírás és maga a kommunikáció kényszere. Szüntelen késztetésem van, hogy kiírjak magamból dolgokat vagy megfogalmazzam a véleményem valamivel kapcsolatban. Valahol ez az önkifejezés totális kiteljesedése nekem. Egyelőre az újságírói vénám pihenő ágon van, de álmom, hogy egyszer dolgozhassak egy nagyobb lapnak, különösképp egy online magazin érdekelne. A rádiózás világa is vonzó számomra, plusz minden olyan munkavégzés, amibe egy szeletet magunkból is beletehetünk. Biztosan ebből az irányultságból ered, hogy két blogot is vezetek egyszerre, de volt már több, tematikus blogom is.

♥ 2 éve van egy só-bors törpeschnauzer kiskutyám, akit Bono-nak hívnak. Korábban egyáltalán nem ismertem ezt a kutyafajtát, de mióta a MiniMancs megvan, azóta teljesen a szerelmese lettem a fajtának. Olvasom a schnauzer fórumokat és könyveket, és gyűjtők mindent, ami schnauzeres. Imádom, hogy hatalmas szakálluk van ezeknek a kutyiknak, és olyan puha, mint a selyem! :))

♥ Semmilyen formában nem vagyok hajlandó megenni a gombát. Az oviban egyszer rám-erőltették a gombalevest az ebédnél, és azóta is tart a gyűlölet. A sors fintora, hogy az ovis jelem a gyilkosgalóca volt! :DD

♥ Kislányként egyszerűen utáltam agyagozni, de még a homokozóban játszani is. Nem bírtam, hogy agyagos, sáros, piszkos legyen a kezem. Mindig nyújtottam apuéknak, hogy azonnal mossák meg!!! Rendkívül kényes kis perszóna lehettem. Amint látjátok, ez a dolog azóta jelentősen megváltozott.. :)

♥ Szeretek chatelni és az interneten ismerkedni különböző emberekkel. Nagyon sok barátságom és kapcsolatom köttetett már így, és hiszem, hogy sok ezekből egész életre szóló. 3 igazán szoros barátságom van még az iskolapadból, plusz egy valaki, aki bár fizikailag többnyire távol van, lelkileg nagyon közel állónak érzem. A férfimet is az interneten ismertem meg, immár több mint 1.5 éve. Azóta teljesen megváltozott az életem és rózsaszín felhőkön "repkedek". :))

♥ Egyszer szeretnék olyan mély hitet és kitartást, mint az anyukámé. Magammal szemben is, és úgy egyáltalán.

És hogy ne csak a duma legyen, mutatok pár teljesen friss dolgot, hiszen annyit írtam az önkifejezési vágyamról, hát az ékszerezés is totálisan ez a kategória. Szerintem. Ezek most itt a saját kincseim, amiknek nem bírtam ellenállni a legutóbbi égetésből. Szóval, rájuk most csak vágyakozni lehet, mert mindet megtartom! :)

Méz üvegfüli (belezúúúgtam ebbe a színbe!)
A Meskámon van fenn egy hasonló, törökméz néven fut!



GreenLove millefiori füli.


Circles. Egyszerűen szerelem nekem! Amúgy is imádom a köröket, mint motívumokat, de ez most még annál is jobban nagyon-nagyon...


És azért egy szettet is félretettem, saját használatra. Bors és Mustár. Yayy, ezek a színek..


Jönnek majd a többiek is az új égetésből. Csak ne lennék olyan rest ragasztani és csiszolni..

A játékot/díjat ne haragudjatok de most nem adnám tovább név szerint senkinek. Annál egyszerű oknál fogva, hogy nem rég kezdtem a blogokat olvasni, és nem tudom, ki kapta már meg és ki nem. Nyugodtan vehetitek úgy, hogy aki a listámon van, mindenki megkapja tőlem, mert nagyon érdekelne rólatok is 7 apró kis titok.. :)

7 megjegyzés:

  1. Én imádom a gombát! Ezért soha, semmilyen formában nem vagyok hajlandó megenni :)

    Jó, hogy írtál magadról!

    VálaszTörlés
  2. Én is a végletek embere vagyok, ovis jelem a gomba volt szintén, de egy trükknek köszönhetően megszerettem, és én is aktív csetes vagyok, valamivel több mint 3 éve ismertem meg ott a mostani párom :D Szóval van bennünk közös úgy látom.. :D
    Szépek az új ékszerek, de kedvencet most nem tudnék mondani..az egyikben ez tetszik, a másikban meg az :)
    egyébként elvileg olyannak is lehet küldeni,aki már kapott ilyen díjat, bár én semmiképp sem akartam :) Akinél van kereső, ott beírtam,hogy díj és így megtudtam kapott-e már ilyen fajtát az illető :)

    VálaszTörlés
  3. Egy közös titok, én is pont ezt műveltem a homokozóban,mint Te, amikor én még kislány voltam...:-)

    VálaszTörlés
  4. Nahát mennyi közös van a kreatív lányokban :)))))

    VálaszTörlés
  5. Hehe, én is neten ismertem meg a barátomat, igaz nem cseteltem soha, zenei oldalon találkoztunk. A gombát pedig imádom :) Egyébként pedig nekem is a fekete-fehér körös fülik tetszenek a legjobban :)

    VálaszTörlés
  6. Úgy tűnik az internetes szerelmek korát éljük :DD

    VálaszTörlés
  7. Akkor még én is kontrázom, én is a neten ismertem meg a férjemet, 10 éve és 2 éve vagyunk házasok.:-)))

    VálaszTörlés