2010. július 12., hétfő

Eredményhirdetés :)))

Eltelt a két hét, szóval véget ért a szülinapi játékom és az akció is a Meska boltban. Szeretném mindenkinek megköszönni a részvételt! Nagyon jól esett, hogy ennyi kedves kommentet hagytatok itt nekem, és örülök, hogy ilyen sokan jöttetek játszani! Jó érzés volt látni, és megtapasztalni, hogy vannak, akiknek tetszenek az ékszereim! :)

A játékosok listáját megtekinthetitek ITT. Remélem, senkit sem hagytam ki! Elvileg 118 játékos jelentkezett nálam. Nyélbe ütöttem ma a sorsolást is, nem is csigáznám tovább a kedélyeket. A random.org szerint a játékom nyertese a 80. hozzászóló : ZILLA! :)


Kedves Zilla, gratulálok! Kérlek, e-mailben vedd fel velem a kapcsolatot, válassz egy ékszert a Meska boltomból, és vásárold meg virtuálisan! Megtaláltam az email-címed, így megpróbálok első körben én írni neked egy levelet!

Hogy a többiek se szomorodjanak el annyira, sorsoltam egy második és harmadik helyezettet. Nektek szeretnék egy felajánlást tenni: Egy hétig 30 % kedvezménnyel vásárolhattok a Meska-boltomban. Plusz ha éltek a lehetőséggel, küldök egy kis ajándékot is a csomag mellé!

A második helyezett a 66. hozzászóló: Ági néni
A harmadik helyezett pedig a 65. hozzászóló: Cserfescsillag

Gratulálok nektek is! Természetesen ez csak egy lehetőség, és nem kötelező vele élnetek, de gondoltam hátha örülnétek neki. Még egyszer mindenkinek köszönöm a részvételt, lesz még biztos ilyesmi játék nálam! És augusztusban lesz a szülinapom, szeretnék majd akkor is egyet akciózni a boltban. Szóval legyetek résen! :)

8 megjegyzés:

  1. Gratulálok a nyerteseknek!
    Hajj, azért kicsit fáj a szívem.. :)

    VálaszTörlés
  2. HÚÚÚÚ! Még sose nyertem, annyira örülök ennek! De olyan nehéz választani a szépségeidből!!!! :):)

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok a nyerteseknek! Én is irigykedem egy picit... :$

    VálaszTörlés
  4. egyetértek Kingával és Jucival :)))

    VálaszTörlés
  5. Gratula a nyerteseknek!
    (Legközelebb majd én is...) :)

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok a nyerteseknek, köszi a játékot!

    VálaszTörlés
  7. Lányok, talán legközelebb nektek kedvez a szerencse :) Zilla pedig holnapra megkapja a csomagját remélem.. Innen már csak a postán múlik ;)

    VálaszTörlés
  8. Cserfescsillag Timinek manapság nagyon szerencsés napjai vannak:)

    VálaszTörlés