2010. július 22., csütörtök

Alkossunk együtt (nálam) 7.

Eltűntek a sötét felhők felőlem, azt hiszem, és most nagyon örülök, mert Frihanna megtisztelt azzal, hogy rám osztotta az Alkossunk együtt játék következő, hetedik fordulójának háziasszonyi szerepét! Köszönöm szépen, nagyon jól esik! :)

Mivel tombol a nyár, és hőség van, úgy érzem semmi sem lehetne hűsítőbb valami finom, lédús gyümölcsnél, így arra gondoltam, a következő forduló témája legyen:

a GYÜMÖLCSSZEZON!!!

Arra kérlek benneteket lányok, hogy alkossatok a kedvenc gyümölcsötöket színben, formában (netán mindkettőben) idéző üvegékszert és küldjétek el nekem a fotókat a dorcy9@gmail.com címre. Pár szóban leírhatjátok, hogy melyik gyümölcs ihletett meg benneteket, s miért pont az. A pályamunkákat itt a blogon teszem majd közzé. A játék eredeti felhívását elolvashatjátok ITT Murano Manufaktura blogján. Bárki csatlakozhat, aki saját, kézzel megmunkált üveget készít nekünk! :)

A határidő: Augusztus 15.

Szeretnék minél több, színes, frissítő ékszert látni, szóval hajrá lányok, ötleteljetek!

Egyúttal megmutatom a hatodik fordulóra beküldött ékszereim is. Kis egyszerűség, semmi komoly. A téma: anya és leánya volt. Megmondom őszintén, nekem eddig ez a forduló volt a legnehezebb, nehezen jött az ihlet, s amit szerettem volna (dichroic magic papír hiányában) nem tudtam elkészíteni. Szóval küldtem pár cuki millefiorit, ami nemrég égett. Mindegyik szívecskés mintájú, a zöld picikét nagyobb, szóval a koncepció szerint ő az anyuka. A többiek a leányok! :)

Az összes munkát megnézhetitek ITT, Frihannánál! :)

11 megjegyzés:

  1. Nagyon szép munkáid vannak . Gratulálok. :-)

    VálaszTörlés
  2. Én jelentkezem, bááár ahogy elnézem elég uborka szezon van...nyaralás, pihenés.:-D

    VálaszTörlés
  3. Szuzi: Nagyon szépen köszönöm :)

    Marcsi: Hát remélem, hogy lesznek majd azért jelentkezők. Bár tényleg sokan nyaralnak. Ja, és neked kivételesen megengedem, hogy uborkás ékszert csinálj! :DDDDDDD

    VálaszTörlés
  4. sajnos ebben a forduloban nem tudok resztvenni, se kemencem, se uvegem, de kivanok jo jatekot mindenkinek!

    VálaszTörlés
  5. Óóó ne Judit :( Pedig úgy szeretem az ékszereid, és biztos szépet csináltál volna! Beküldhetsz esetleg régebbit is, ha gondolod, amit még nem nagyon mutattál máshol, viszont illik egy fini gyümölcshöz. Persze, ha jól tudom most nyaralsz/pihensz, úgyhogy megértem, ha mással vagy elfoglalva! :)

    VálaszTörlés
  6. Talán, talán.... Remélem most sikerül megint jönnöm, de 100%-ra nem tudom ígérni.

    VálaszTörlés
  7. Na gyerünk csajok! Ne hagyjatok cserben :DD Réka, azért számítok rád ;>

    VálaszTörlés
  8. Most értem haza a "nyaralásból" Kapolcsról. Jelentkezem erre a fordulóra is!

    VálaszTörlés
  9. Dorcy, naná, hogy jövök én is!!! :D:D:D

    VálaszTörlés
  10. Szuper :D Azért lassan gyülekezünk!

    VálaszTörlés