2010. június 14., hétfő

Sweet message - egy új eljárás

Muszáj volt egy teljesen új eljárást kipróbálnom a gyurmázás terén. Kb. két napja kattantam rá a témára, hogy én a gyurmákba szöveget akarok sütögetni, méghozzá miniatűr, matt hatású, púderes szív cukrokba, ha lehet. Szóval nyomoztam kicsit, találtam a neten egy angol leírást, hogy hogyan is kell ezt csinálni. Megpróbálkoztam, alkohollal, bébi-púderrel, hosszadalmas technikával, de sajnos, nem sikerült, így a végén egy egyszerűbb megoldást választottam, ami viszont szuperul bejött. Megszülettek hát az aranyos, édes kis üzenetek, már csak annyi volt a dolgom, hogy tobzódjak: Mit is kezdjek velük? Annyira cukorka-hatásúak lettek, legszívesebben mindbe beleharapnék!!! :)

Végül úgy döntöttem, legyen a nagyobbakból karkötő:

Persze, rögtön kettő is született. Egyikük már a Meska boltomban debütál. Érdemes benézni, ilyet más (magyar) gyurmásnál szerintem még nem nagyon láthattatok.

Mivel most több vásárra is készülök egyszerre, lehetséges, hogy fogok még gyártani és oda is viszek belőle. Előbb megvárom, milyen fogadtatása lesz. Azért - ha már lúd legyen kövér alapon - rögtön csináltam bedugós füliket is. Mini üzenetek a férfiaknak: Call me, Luv me, I love you és Be mine! Hát lehet ezeknek ellenállni, urak? :)


És nem titok, hogy ez a fotó baromira inspirált. Sajnos nem saját, a neten találtam. Az én schnauzeremmel, azt hiszem, ezt nem lehetne megcsinálni. :D

10 megjegyzés:

  1. Ez annyira jó!!! Láttam már én is külföldi oldalon ezeket, de még mindig nem szereztem be ilyen alkoholt. Akkor ne is próbálkozzak vele? Végül, hogy csináltad? Én eddig csak fogpiszkálóval írtam a gyurmába pöttyözve :)

    Szerintem nyugodtan gyárthatsz a vásárokra, mert tuti, hogy ezt mindenki imádni fogja :)))
    Magamból kiindulva... rajongok az olyan ruhákért, kiegészítőkét, amik üzenetet hordoznak :)))

    VálaszTörlés
  2. Szia! De örülök, hogy idetaláltam hozzád :)
    Hát ezek a cukrok nagyon édesek!!!!!!
    Én is próbálkoztam már feliratokkal, képekkel, nem tudom te hogy csináltad, én egy lézernyomtatós verziót ismerek, de sajna itthon csak tintasugarasom van :(

    VálaszTörlés
  3. Vinni fogják, mint a cukrot! :D Bocs, de ezt nem hagyhattam ki.. :) Még sose láttam egyébként ilyet, és nagyon tetszik!
    Szandi

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jól néz ki, kiszúrtam a meskán is. :-) A bedugós fülik mekkorák amúgy?

    VálaszTörlés
  5. Jaaaaj, ezeket imádom!!! De komolyan, nagyon szupik!!:)

    VálaszTörlés
  6. Köszi lányok a kedves szavakat :) Az új olvasóimnak pedig nagyon örülök, ezúton is köszöntöm őket!

    Mona, Juci: Én is lézernyomtatós módszerrel csináltam. Simán rátettem a gyurmára a lapot és rásütöttem kicsit :) Az alkoholos módszerrel is kicsit rajta maradt a felirat a gyurmán de nem az igazi, és macerás is.. :S

    Sesame: Most felnevettem... :D

    Réka: 1.5 cm-sek kb. a kis szívek. De lehet kisebbe is, persze. Csak attól függ, h mekkora feliratot nyomtatok :)

    Kinga: Kösziii :DD

    VálaszTörlés
  7. Nagyom jóóók lettek, gratula hozzá! Tényleg, mint ha igazi cukorkák lennének. :)

    VálaszTörlés
  8. Tényleg nagyon jók, nekem is nagyon tetszenek :))
    Ügyes vagy! :)

    VálaszTörlés
  9. Az volt a cél, hogy nevess :)De szerintem te egyébként is sokat mosolyogsz, vagy ha mégse, ékszer készítés közben biztosan :)

    VálaszTörlés