2010. június 26., szombat

Nyék

Amint látjátok, hazaértünk Alsónyékről. A vásár nagyon gyorsan véget ért, ennek több oka is volt, de a legfőbb mind közül: az eső. 10-re kellett menni, de csak délután egykor tudtunk kipakolni, a folyamatos esőzés miatt. Mivel füves területen volt a vásár, remekül dagonyáztunk a sárban is, a mini tűsarkúm totál elsüppedt.. Élmény volt, tényleg.

Egész kora délután csak pár ember lézengett, mikor a folklór műsor kezdődött, akkor hirtelen megjött a tömeg, egy-két pillanat alatt. Ennek ellenére vásárlónk sajnos nagyon kevés volt, mondhatni szinte semmi. A nézőtér mögött árultuk ugyanis, úgyhogy mindenki háttal nekünk ült természetesen, és nézte a táncosokat. Persze, ez nem baj, csak időközben leszakadt az ég és az egész vásárt elmosta, úgyhogy mehettünk haza idejekorán. A maradék táncos programot áttették a művelődési házba.

A többi kézművesnek se nagyon volt forgalma, inkább csak nézelődtek az emberek, vagy azt sem. Persze, f*sz nyalóka és p*nci nyalóka, az volt. (Komolyan eszem megáll, nem tudom ezt szebben írni.) Egy szó mint száz, kicsit lehangolt vagyok, mert ez volt az első vásár, ahol részt vettek az ékszereim, úgy hogy én is ott vagyok. És tudom, hogy ez a világ nagyon esetleges, de azért nagyon örültem volna, ha kicsit sikerült volna árulni. Ez valahol a munkánk megbecsülése, szerintem. Remélem, holnap jobb napunk lesz .. :(

Pár képet azért hoztam nektek, ha már ígértem. A standunk legalább szép volt, bár kipakolni sem volt sok értelme.

Cukiságos részlegem

7 megjegyzés:

  1. Fel a fejjel, Dóri, holnap reméljük, jobb időtök lesz!
    A 8. és a 10. kép a kedvencem!
    Szép volt a standotok!

    VálaszTörlés
  2. Ne keseredj el, biztos,hogy az eső az oka :) A múzeumok majálisát is elmosta az eső, csak a hozzám hasonló elvetemültek merészkedtek el oda, és szinte sehol se volt forgalom (csak a kenyérlángost vitték,pedig 690 volt!). Nagyon drága volt standot bérelni? És kaptatok esetleg valami kártérítést a szervezőktől?

    VálaszTörlés
  3. húúú, hát innen nem vásároltak semmit?? én sem vagyok sajnos az a nagy vásári költekező, viszont ha találok egy olyan asztalt, ahol ha tehetném, mindent felvásárolnék, akkor onnan nem jövök el legalább egy apróság nélkül - szóval kár, hogy nem voltam ott ;)
    és azokat a medálokat a 2. képen is Te csináltad?

    VálaszTörlés
  4. Szerintem inkább nézd onnan, hogy megvolt az első vásárod, és ez nagyon nagyon jó dolog!:-)) Bármennyit is vásároltak! Rossz időben, háttal a közönségnem nem sok esélyed volt.:-D Lesz ez jobb is, és meg kell mondanom, hogy a virágos kerámia cuccaid nekem totál bejön, egyszerűen oda vagyok értük.:-) Fel a fejjel és csak nyugodtam készülj a következőre!:-) Gratulálok!:-D

    VálaszTörlés
  5. Köszi csajok a kedves szavakat, a mai vásár már szuper volt! Nagyon jó programok, remekül éreztem magam és nem utolsó sorban anyagilag is szuper volt.. Majd jövök beszámolóval, de már hulla vagyok... :)

    Ja és Tori: Azokat a kerámia medálokat a második képen apa csinálta! :)

    VálaszTörlés
  6. Én vagyok az egyetlen, aki nem tudja megnézni a Szent László napi vásáros postodat? Mi történt vele??

    VálaszTörlés
  7. Sesame, töröltem a postot. Szerettem volna, ha még kicsit főoldalon van a játék, így talán könnyebben megtalálják, akik játszani szeretnének :) Ki fog kerülni a Szent László napos bejegyzés nemsokára, ígérem!

    VálaszTörlés