2010. június 19., szombat

Merülés

Ma céges bulin voltam, a tegnapi 24 órázás után, így csak egy rövid postra lesz energiám. Ez a nyakláncom a merülés nevet kapta, égszínkék és ismét a fekete-cirmos üveg kombinációja.

Olyan, mint amikor csobbansz egy nagyot a hűsítő tengerbe. Nekem nagyon tetszik! Már árulom a Meskán.


További jó hírek, hogy végre majdnem az összes üveg-láncom összeszereltem és lencsevégre kaptam. Lassan mind-mind jönnek a blogra, szépen sorjában.

A kerámiás képtáram a Flickr-ről átköltöztettem a Picasa albumomba, oldalt a blogban van slide-show, de a képeket ITT is elérhetitek. Ezek eddig a régi kerámia ékszereim, folyamatosan töltök majd fel újakat!

Továbbá Reni varrt egy táskát, amire felkerült az egyik szívecskés gombom. Nézzétek, milyen szép! Úgy imádom mások munkáján látni az apróságaimat. Szívmelengető érzés!


És ezúton szeretnék mindenkinek köszönetet mondani, aki kedves levelet küldött a Meskán, amiért beválogattam szemezgetőbe, és persze azoknak is, akik engem válogattak be! Meg kell mondjam, hogy mostanában nagyon sokat szerepelek főoldalon, ami rettentő jól esik és elismerő, mindamellett mindig meg is lep kicsit. Sajnos baromi lusta vagyok ahhoz, hogy egyenként minden szemezgetőt lementsek és kitegyem a blogomba, de tény, hogy mindig nagyon örülök nekik! :)

4 megjegyzés:

  1. itt szeretném én ismegköszönni a tegnapi szívárványos összeállítást, amibe az én láncom is bekerült :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszenek az üvegékszereid! Jó lenne ezt is megtanulni valamikor :)

    VálaszTörlés
  3. Anna: Igazán nincs mit! :) Tök örülök, mert mostanában elég sok szemezgetőm beválogatták, amit csináltam.

    Nasi: Köszönöm :) nagyon szertem csinálni őket!

    VálaszTörlés
  4. Nekem ma esett le, hogy a mályvacukor te vagy.-))) És hiába voltál bejelölve, nem frissültél, rájöttem az okára, szintén ma. Eddig madeforyou.sinuslink.hu volt bejelölve, ami már nem az és ami....talán most már képben leszek, bocsika.:-)

    A szemezgetőkkel kicsit úgy vagyok, hogy vagy idejébe észreveszem vagy csak sokkal később. Most pl. a Reycanál láttam, hogy be válogadtad az egyik gyűrűmet.:-) KÖSZÖNÖM!!!:-D

    VálaszTörlés