2010. június 5., szombat

Cserebere Renivel

Már régóta nézegetem Reni munkáit a Meskán, nagyon tetszenek a kis táskái, színes szütyői. Olyan aranyos és kedves mind, és talán ciki, de még ennyi idős koromban is tetszenek az állatfigurás dolgai. Egy pici táskának most végülis nem tudtam ellenállni, így felajánlottam Reninek egy cserét. Csodaszép, rózsaszín, puha muffinos táskácskát zsebelhettem így be. Nagyon szeretem, bár a férfim szerint "hülyeség", mert ebben nem fér el majd semmi.. No, de hát a férfiak nem értenek az ilyen lányos dolgokhoz, azt hiszem. Egy szó mint száz, ő jött (nézzétek, milyen édes!):

Végül abban maradtunk, hogy gyurma gombokat szeretne tőlem cserébe kérni Reni. Csak a már jól megszokott formákat készítettem, de ezúttal gombként. Rá kellett jönnöm, hogy ez nem is olyan egyszerű. Azért megküzdöttem a feladattal, végül ők mentek:

Ciromok, dinnyék, madárka, szeder, szívecskék, fánkok, torták. Kíváncsian várom, hogy majd milyen szépségekre kerülnek! :)

4 megjegyzés:

  1. jók ezek a gombok :)
    főőleg a citrom :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm jucii :) Remélem h majd Reninek is hasznosak lesznek és fel tudja varrni valamire őket.

    VálaszTörlés
  3. Ááá, ezt a tatyót néztem ki én is magamnak :D
    Nagyon szépek a gombok! Ügyes vagy Dorcy!

    VálaszTörlés
  4. Hát lecsaptam rá előtted ezek szerint :DD Én még a barna madárkással is szemeztem eleinte, de már az is elkelt ha jól láttam :)

    VálaszTörlés