2010. június 21., hétfő

♥ Coffee

Imádom a kávét! Sok-sok tejjel, sok cukorral vagy inkább mézzel, habosan, édesen, krémesen, tejszínnel! Ennek örömére most kávé ihletésű ékszereket mutatok. A következő retro üveg szettem a Caffee Latte nevet kapta. Ez az egyik kedvenc kávéfajtám.


És megszületett az ötlet, hogy gyurmából készítek kis kávés-csészéket, amikre rá lesz égetve, hogy I love coffe (meg teás-csészét, I love tea felirattal). Természetesen, elfelejtettem a szöveget rájuk tenni sütés előtt (basszus!). Azért nem estem kétségbe, megtartottam őket. Az elsőt már fel is tettem Meskára, ráadásul akcióban van!

És egy teás-csészike (megjegyzem, tea-függő is vagyok):


És szeretném a véleményetek is kérni! Ti melyiket hordanátok szívesebben? A térhatású vagy a lapos gyűrűket? Melyik tetszik jobban? Közben készítettem továbbiakat, amikről ígérem, nem fog lemaradni a felirat most már.. :)

7 megjegyzés:

  1. szerintem a térhatású meg a lapos is nagyon jó. De szerintem praktikusabb a lapos, mert nem akadozna be mindenhova, mint a térhatású.

    VálaszTörlés
  2. Ez a retro üvegszett nagyon jó lett! Én ugyan nem kávézom, de ez a meleg barna szín gyönyörű! :)
    Talán a lapos gyűrű praktikusabb lehet. Még nem viseltem térhatású gyűrűt. Szerintem nem vagyok ezzel egyedül... :D

    VálaszTörlés
  3. szuper dolgokat csinálsz, most fedeztem fel a meska boltodat!! a blogodat pedig be is teszem most a google readerembe. :)

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Szerintem a lapos gyűrűk praktikusabbak, engem zavarna, ha nagyon kiállna valami, mert akkor ugye le kell vennem,ha csinálok valamit. :)

    VálaszTörlés
  5. Köszi lányok! Szóval a lapos a nyerő :) jegyzem...

    Elegantekaffee: Üdvözöllek a blogomban :) nagyon örülök, hogy tetszenek az ékszereim! Kérlek, arra figyelj, hogy a readerbe http://sweetesthandmades.blogspot.com -ként add meg. Mert hallottam már mástól, hogy madeforyou-ként nem frissül :(

    VálaszTörlés
  6. Szépek ezek is és én is a laposra szavazok, térhatásúval sztem tuti mindenbe beleütköznék, fennakadnék...

    VálaszTörlés
  7. Oké még egy voks a laposra. Eddig alapvetően én is olyan gyűrűket csináltam csak :)

    VálaszTörlés