2010. május 30., vasárnap

Akciók!!!

A héten úgy döntöttem, én is indítok akciókat a boltban, több termékem most jutányos áron vásárolható majd meg!

Az egyik a Mexico ékszerszett, ami már szerepelt ugyan itt, de most ha valaki szeretné megvenni, jól jár, mert egy ajándék pötty fülit adok hozzá, aminek a színét a vásárlóm döntheti el! (Színválaszték az alsó képen :)


A másik akcióm ahhoz kötődik, hogy az életben bizony néha van, hogy semmi sem sikerül. A minap egy elég nyűgös napom volt, csak gyúrtam-gyúrtam össze a gyurmákat, de nem jöttek a formák, nem sikerültek a színek. Persze, szokásos makacsságomhoz híven nem hagytam abba, és így "gazdagabb lettem" 5 pár, bedugós muffin fülbevalóval, amikre most egyenesen dúlok-fúlok. Nem tetszenek, és mérgelődök miattuk. Az ég világon egyébként semmi komoly bajuk nincs, csak most úgy érzem nem ütik meg azt a mércét, amin én dolgozni szoktam.

Szeretnék pártól mielőbb megválni, így most folyamatosan fogok belőlük feltenni a Meskára és az eredeti ár töredékéért 450 Ft-ért árulom majd őket!!! A puncs muffin már felkerült, de lehet a többit is stoppolni ha valakinek kell. Vannak kisebbek, nagyobbak. 0.8 cm-től egészen 1.7 cm-ig, többségük kókuszos, ez az egy puncs van, amit már a boltba tettem. A kissé pancser-muffin képek:


Nagyjából ennyi, azt hiszem. Tanulság, hogy gyurmázni csak kellő motiváltsággal üljek le..

4 megjegyzés:

  1. attól még, hogy neked annyira nem tetszenek, nekem azért még tetszhet? :) mert nekem tetszik :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, Anna! :) Közben gyorsan fogynak. Kettő már ma gazdára lelt.

    VálaszTörlés
  3. Nekem a mexikói színkavalkád a kedvencem.:-)

    VálaszTörlés
  4. Kinema :)) Látom, ő az abszolúte favorit nálad!

    VálaszTörlés